Stekende sol, del 2

Solen var alt kommet høyt på himmelen da jeg våknet med lett hodepine og et bankende lem som gav klar beskjed om å være en bak-ruspikk. Jeg gned den sakte og tenkte på dagen i går.
Vi hadde ankommet de greske øyer for to dager siden i et øs pøs regnvær, og slik hadde det fortsatt hele denne og hele neste dag. Det hadde ført til at vi oppholdt oss mer på restauranter og barer en planen var.
Vi hadde kommet sent hjem i går aftes og gjort et tappert forsøk på å elske, men måtte gi det opp. Vi var begge skjønt enige om at stunden med hell kunne utsettes til neste dag.

Og hvilken dag – vi hadde leid oss en jeep og gledet oss til å utforske øya på kryss og tvers etter vår egen lille beach. Det var meldt strålende sol og det var nettopp denne som nå brant inn gjennom vinduene våre. Den gjorde tilværelsen i senga ganske umulig. Slik at det så etterlengtede morgennummeret heller ikke ble noe av.
Jeg skottet bort på min kone som lå på ryggen med den tynne dynen rullet opp mellom sine ben – som et tau hun kunne klamre seg til. Hun lå med armene bak hodet og brystene struttet opp mot himmelen. Ja slik bryster strutter etter å ha satt 2 barn til verden. Brystene var herlige solbrune etter forberedende soltimer i det lokale solarium. Vortene var mørke brune og var så vidt jeg kunne se erigerte.
Jeg tok meg derfor den frihet å hente litt spytt fra munnen min og deretter gni den ene vorten og deretter den andre. Joda de var knallharde og det kom ganske rask noen lange stønn fra min kone der hun kjempet for å komme til de våknes verden.

Nå begynte hun å vri hele overkroppen frem og tilbake, stønnene kom tettere og jeg lurte i mitt stille sinn hvem som var i hennes fantasier akkurat nå. Jeg håpet at det var meg og min kropp hun fantaserte om – dette var nemlig turen som skulle sette litt mere fart på sexlivet vårt. Ungene var blitt så store at vi med god samvittighet kunne sette dem bort til familien, og ofre oss helt for hverandre.
Før vi reiste spøkte vi oss i mellom om vi ikke skulle finne oss noen av de innfødte og invitere dem med i vår sexlek. Vi ble dessverre aldrig enig om det skulle være en kvinne eller en mann som skulle være vårt første selskap.

Mens jeg lå sånn og funderte og jeg etterhvert hadde fylt hele hånden med min kones bryster – våknet hun og smilte. Hun sa: “jeg -elsker deg og og … solen”
Hun hadde også fått med seg at solen skinnte fra skyfri himmel – derfor spratt hun ut av mitt grep og løp over til vinduet for riktig å slikke de første solstrålene siden vi kom hit.
Jeg studerte henne bakfra mens hun kikket ut av vinduet. Jeg funderte på om noen kunne se henne der hun stod – vi hadde da tross alt vindu direkte mot torvet. Før jeg fikk tenkt tanken ferdig var hun på vei mot sengen igjen. Hun var brun over det hele og jeg kikket spesielt på skrittet hennes. Et skritt som vanligvis var i besittelse av en frodig mørk hårdusk. Denne var nå fjernet til fordel for en mørk, smal og vel-polert stripe som skulle passe utmerket i tanga bikini. Og som gjorde at dongerishortsen kunne være kort, kort.

Så uten morgensex men med solen høyt på himmelen dro vi for å hente jeepen vi hadde leid dagen før.
Han som stod for utleien fortale oss i grove trekk hvor det var fint å kjøre, og hvor vi kunne få være ganske usjenert.
Med et par flasker av den lokale rødvin, noe som lignet rundstykker og myk ost dro vi avsted. Tradisjonen tro var det lenger til vårt sted en vår kjentmann hadde gitt utrykk for.
Jeg styrte bilen, men måtte stadig kaste et blikk bort på min kone der hun satt i dongerishorts og en utringet knallhvit body. Fyren på utleien hadde kastet lange blikk etter henne der vi kjørte av sted.

Vi fant etterhvert vårt paradis – en bukt der store flate steiner dannet strandpartiet og sjøen utefor var grønnblå og dyp. Vi spredte ut våre liggeunderlag og nærmest rev av oss klærne i et familiært kappløp om å være førstemann i vannet. Mens jeg ennå fomlet med å får trusa over den stadig bankende bakrus pikken, hørte jeg plasket av min kone der hun forsvant i sjøen.
Jeg fikk ta tapet som en mann og ble heller stående å se på henne der hun svømte rundt som vår herre hadde skapt henne. Jeg kunne ikke la være å ta fram kameraet. Jeg kunne med en zoomlinse trekke henne betraktelig nærmere enn hun i virkeligheten var. Slik at der stod jeg da og instruerte henne der hun svømte rundt kun til ære for fotografen. Jeg fikk henne til å svømme på ryggen og la brystene duve som maneter i overflaten. Jeg fikk henne til å dykke kjapt ned med overkroppen, med rumpen mot meg – slik at jeg et lite øyeblikk kunne nyte hennes vel-formede bak før den på ny forsvant i bølgene.

Etterhvert ville jeg ha gitt mye for et undervannskamera og forestilte meg henne sett fra bunnen og mot sollyset. Som et mørkt omriss med masser av lysstråler rundt seg. Jeg ble stående så lenge og fantasere at ropene hennes måtte til for å bringe meg tilbake til denne verden. “Kommer du ikke snart- hva er det du fomler med – du må få den ståpikken i vann ellers så svir du den av”

Full av latter la jeg kameraet tilbake til baggen og stupte uti det herlige vannet. Vi svømte rundt og hadde det aldeles nydelig. Før vi bega oss opp på fjellet igjen. Fremdeles nakne la vi oss på teppet og seg inn i en døs.
Etterhvert som solen begynte å steke på testiklene mine, begynte det også å krible i lemmet som lenge hadde holdt seg i ro.
Det som derimot fikk meg til å sette meg opp var en lyd, som for meg virket som en kvinnelatter. Jeg satte meg som sagt opp men kunne ikke se noen mennesker og slo meg til ro med at kunne ha vært et fugleskrik.

Jeg ble allikevel sittende der og se på min kone der hun lå utstrakt i evas drakt – kun til ære for solen og meg. Jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte ta henne på puppene og fant et godt påskudd i medbrakt sololje for å kunne fortsette. Jeg måtte imidlertid først smøre inn rygg og bakende. Trøstig gikk jeg løs på oppgaven med lovnad om å få lov til å gå løs på frontpartiet etterpå.
Allerede da bakenden fikk sin olje fortalte rykningene i kroppen hennes at hun var i ferd med å bli kåt. Jeg gjorde derfor et stort nummer av å la fingre stadig gli opp og ned i rumpesprekken hennes. Rykningene hennes fortalte meg at hun stadig ble hetere.
Etterhvert, men før jeg var ferdig med hele bakparten snudde hun seg og kommanderte meg til å ta fatt på fronten. Jeg kunne se av glimtet hennes i øynene at hun nå var svært kåt.
Jeg ga meg i kast med hennes føtter og ben, men fikk klar beskjed om straks å bevege meg raskere mot erogene soner.
Med hendene fulle av sololje gikk jeg løs på puppene med de sterkt erigerte vortene. De var knallharde og spratt opp mellom hver finger etterhvert som håndflatene gled over dem. Jeg flyttet etterhvert den ene hånden ned mot fitta hennes. Jeg lot fingrene gli rundt de ytre kjønnsleppene for stadig å dra henne oppover mot nye høyder, men i mitt tempo. Det endte med at hun selv la hånden på klitorisen og gned den kraftig.
Jeg måtte fortelle henne at her var det meg som bestemte og hun fikk gjøre som jeg sa. Noe motvillig dro hun hånden til seg igjen.

Sittende slik bøyd over henne var det at jeg fikk vite hvor kvinnelatteren kom ifra. Bare 15 meter lenger borte i en liten fordypning i steinene var det annet par som tydelig var opptatt med det samme som vi. Mannen lå tydeligvis på ryggen og piken satt på hans side med pikken hans i hånden og med fronten mot meg. Begge to var de nakne som oss. Tanken på hvem som var her først slo meg. Hadde de sneket seg innpå oss. Tankene forsvant derimot da piken skjønte at jeg hadde fått øye på dem og hun vinket med den ledige hånden.

Jeg ble litt perpleks, men fikk meg da til å løfte hånden og vinke fårete tilbake.
Disse var slett ikke noen innfødte, hun hadde langt lyst hår og mellomstore bryster. Han var også lys i huden, og selv med god avstand kunne jeg se at han var rimelig godt utstyrt.

Min kone lurte på hvorfor jeg hadde stoppet innsmøringen nå som hun hadde det så godt. Jeg ble stum men satte fort i gang med oppgaven igjen.
Hodet mitt tenkte febrilsk “hva gjør jeg nå” Skulle jeg torde å si det til min kone. Hvordan ville hun reagere? Jeg valgte å tie stille om min oppdagelse en stund til. Jeg måtte innrømme for meg selv at synet, og det at de også så oss opphisset meg veldig.

Min kone var nå begynt å stønne kraftig og nærmest trygle om å få pikken min i seg. Borte hos det andre paret var det også skjedd forandringer. Hun hadde tydeligvis også fått lyst på pikk, slik at nå skrevet hun over gemalen sin og trædde seg ned på pålen hans.
En liten grønn mann slo ned i meg og jeg spurte min kone om hun ikke vil ri på pikken min. Det ville hun mer en gjerne, og mens jeg la meg kjapt ned på ryggen, grep hun tak i pikken og førte den i inn i en nå svært så våt fitte.
Hun lukket øynene og satte i gang med et hurtig ritt. Hun gned den ny-klipte og oljepolerte fitta i stadig større fart mot kukroten min. Da kunne jeg ikke dy meg lenger: jeg grep om armene hennes og stoppet rittet mens jeg ba henne om å se til venstre.
Hun stivnet med et og falt mot mitt bryst. “Herregud” sa hun “det er noen som knuller der borte” Jeg måtte jo medgi at jeg hadde sett det stund og ba henne sette seg opp igjen og fortsette. Jeg skimtet over mot det andre paret der rittet nå hadde øket farten.

Min kone satte seg noe motvillig opp og da den lyshårede kvinnen vinket på ny, virket det som om sjenansen avtok og kåtheten overtok. Kvinnen der borte så nå ut til å nærme seg en utløsning. Hun kastet med hodet og farten var økt betraktelig.
Det var dette som ga støtet til min kone. Hun gav seg pikken min i kast med en fart som gjorde meg redd for min egen pikk.
Jeg kikket til siden og kikket på min kone. De to red nærmest om kapp om hvem som skulle nå orgasmen først.
Det andre paret kom først, hun skrek ut i luften og kastet hodet bakover. Like etter hoppet hun av den velvoksne pikken og satte seg på lårene hans. Hun tok pikken hans i hånden og runket ham med raske tak. Like etter så vi at han spennte ryggen i bue og sprutet opp i luften. Før de begge falt om helt urørlige.
Nå hadde også min kone fått nok. Hun klorte meg på brystet og gned fitta frenetisk mot meg. Med et lang-trukket hyl nådde hun orgasmen og tryglet meg om å få alt jeg hadde å gi henne.
Jeg stanget underlivet opp og holdt henne på toppen en lang stund før orgasmen begynte å ebbe ut.
Hun lot seg falle slapt ned på siden og jeg var raskt over henne for igjen å stikke pikken fort i henne.
Et villt ritt fortsatte – de to andre lå nå med hodet på albuen og var tilskuere til mine siste iherdige og harde jukk. Min kone opp-muntret meg med ivrige frekke kommentarer og det varte ikke lenge før også jeg var på grensen.
Jeg stanget på som en vill okse og i siste liten fikk jeg dratt pikken ut av henne og sendte kaskader av sæd oppover magen og brystene hennes. En samling av manglende sex kvelden før, samme morgen og det fremmede paret som så på oss gjorde meg nesten utømmelig.
Min kone spurte til slutt hvor i all verden all denne sæden kom ifra. Jeg falt også sammen etter denne orgasmen.

Etterhvert glippet jeg med øynene og fikk se at paret var på vei over til oss. Vi fikk litt panikk og dekket oss litt bak håndklærne.
Det visste seg å være et engelsk par som var svært så hyggelige.
Vi hadde en prat om sol sommer og sex og før de etterhvert gikk videre og skulle hjem avtalte vi et nytt møte for dagen derpå.
Vi avtale også at avstanden neste dag ikke trengte å være så stor som i dag.

Vi gleder oss allerede til å møte “de innfødte igjen”