Det siste spillet

Jeg ser opp, og ser månen, Den er nesten full, den er det eneste som lyser opp en ellers mørk natt. Den speiler seg i det blikk stille havet. De eneste bevegelsene der ute skyldes skipet vi befinner oss ombord på.
Ukesturen nærmer seg slutten. Vel, helt slutt er det ikke, det er ytterlig to netter, pluss denne, ombord. Og om de skal bli like heftige som de foregående 4.. da trenger jeg ferie når jeg kommer hjem til Norge.
En lav feminin kvinne latter høres over den dempede musikken fra nattklubben en etage under oss.
Et lett press mot maven minner meg på hva som er i ferd med å skje… premieutdeling.
De siste tre kveldene har vi spilt først til tre poeng i backgammon, og jeg hadde forbannet meg på at det skulle vi gjøre hver kveld helt til jeg vant..
De sier jo “third time lucky”.. og jeg tapte de to første, så før eller siden måtte jo jeg også vinne. Jeg har en liten mistanke om at du lot meg vinne fordi du syntes synd på meg, dessuten hadde jo du allerede opplevd å bli premiert to ganger.
Beltet åpnes, og knappene i buksa spretter opp med knapt hørbare knepp…
Myke kvinne hender legger seg om hoftene mine, og lirker både bukse og boxershorts ned.
Et blikk ned forteller meg bare det jeg allerede vet.
Det lyse hodet ditt er i høyde med hoftene mine, der du står på kne, og rett foran ansiktet ditt vipper kuken som allerede er knall hard, og sitrer av forventning.
Du stirrer betatt på den, som om du ikke har sett den før, eller er det at du lurer på hvordan du skal gripe saken an?
Med begge hendene på ryggen rekker du ut tungen.. lar den gli over undersiden av hodet, ned langs skaftet og slikker litt på stenene, samtidig som pikken vipper lett mot pannen din. Suger en sten inn i munnen og leker med den med tungen din.
Hendene dine glir opp på innsiden av lårene mine.
Som en sverdsluker gaper du over hele, og lar den gli inn i munnen, helt ned til roten
Med et godt tak rundt rompeballene mine beveger du hoftene mine frem og tilbake
Du beveger hele hodet lett fra til side, og presser tungen mot undersiden av skaftet.
Jeg lukker øynene og glir bort, men et lett bitt forteller meg at jeg nok bør holde et lite øye med hva du holder på med….
Jeg har etter litt erfaring fått den oppfattelsen av at du foretrekker å ha øyekontakt samtidig som du utøver din noe spesielle evne
Lysten dine har jeg etterhvert lært å kjenne, og er det en ting du kan gjøre med klærne på, som virkelig tenner deg, så er det å suge pikk. Og det har jeg ikke det minste imot.
Om ikke leppene dine er nok til å drive meg til himmels, så er viten om saftene dine, som jeg vet driver i strie strømmer mellom bena dine nok til å gjøre meg gal.
Trangen til å reise deg opp, bøye deg over rekka, og trekke opp kjolen og knulle deg bakfra er overveldende. Det eneste problemet er at når jeg prøver å trekke deg opp, så suger du deg fast, som en blodigle.
Den ene hånden din glir ned imellom dine egne ben, trekker det korte skjørtet til siden, og viser at du er truseløs. Blikket mitt glir ubehjelpelig ned imellom bena dine, og jeg nyter å se at du begynner å kose med deg selv.
Nesten med en gang får du en ett sløret blikk, og du har tydelige problemer med å konsentrere deg om begge på en gang.
Jeg kan såvidt skimte fingrene dine, som lager små sirkler rundt den lille knappen, som jeg ikke kan se, men som jeg vet er der.
At ingen er bedre en deg til akkurat det, overasker vel ingen. Riktig nok er jeg god, men det skyldes at jeg har en dyktig privatlærer, men det er enda en stund til eleven passerer læreren.
Du trekker pusten i et dypt drag, og jeg kan se hånden gli lengre inn imellom bena dine. I fantasien kan jeg se for meg fingeren som glir langt inn i fitta di.
Som for å bekrefte mistanken min tar du frem hånden og stikker en finger i munnen min, slik at jeg ihvertfall får smake på saftene dine.
Du smaker søtt, og litt syrlig, bedre en noen annen fitte jeg noensinne har smakt.
Javel, du har tenkt å gjøre meg gal, vel to kan leke den leken. Jeg bestemmer meg for å stå helt stiv, ikke bevege en muskel og ikke lage en lyd.
Den forræderske kuken er ikke helt samarbeidsvillig, men, noen tanker på tannleger, samt noen andre mindre hyggelige ting får den til å roe seg litt.
Tydelig overrasket over responsen kikker du opp på meg.
Dette øyeblikket da pikken min er befridd fra leppene dine var det jeg ventet på.
I en kjapp bevegelse trekker jeg deg opp, presser begge armene dine bak på ryggen og trykker deg mot rekka.
Du river og sliter, prøver å komme løs, men denne gangen er jeg ubarmhjertig, og holder hendene dine i et stål grep.
Med en hånd holder jeg armene dine, med den andre trekker jeg skjørtet opp over livet ditt.
Du står med spredte ben, og et jukk er nok til å trenge helt til bunns i deg.
Stønnet du lager høres fryktelig høyt ut i den ellers nesten lydløse natten, men de nærmeste menneskene er minst 2 meter ifra oss.. og det er solid stål mellom dem og oss.. så med mindre en eller annen er ute å går en måneskinns tur skulle det gå greit.
Tanken glir kjapt tilbake til den forrige premie utdelingen, da jeg sto på kne imellom dine spredte ben. Da kom to eldre mennesker forbi, leiende, hånd i hånd. Vi var kjappe til å rette på kjolen din da.. heldigvis hadde vi hørt dem rett før de kom innenfor synsvidde.
De passerte, og hadde neppe noen anelse om at bare noen sekunder før de kom forbi, satt jeg med tunga dypt begravet i fitta di..
De hadde nok blitt enda mere overrasket om han hadde visst at så fort de rundet hjørnet gjøv jeg rett tilbake til jobben min.
Men denne gange vil det være litt mere problematisk dersom noen skulle dukke opp.. hvor fort kan jeg trekke meg ut, og dra opp buksa?
Neppe fort nok.
På den annen side.. litt spenning i hverdagen…
Jeg legger en arm rundt livet ditt, og fører hånden opp mellom bena dine, bruker tre fingre til å massere klitten. Du jokker hissig imot, og pikken glir ut av deg med et knapt hørbart svup.
Med et godt grep rundt skaftet, sørger for å fukte hele kløfta opp fra musa, og opp til det bakre, fristende hullet.
Jeg retter litt på den, så den peker rett mot rumpa di.. du stivner litt i kroppen når du skjønner hva jeg gjør, men jeg lar meg ikke stoppe så lett, og når alt kommer til alt så har du ikke så mye imot det du heller.
Du presser hardere i mot meg, og sakte begynner den å gli inn.. Kukhodet kommer så vidt innenfor åpningen før jeg trekker den litt ut igjen, for så å presse den inn igjen..
Denne gange lengre inn…Nesten helt til bunns. Der blir den liggende helt i ro, de eneste bevegelsene som kan kjennes er når skipet krenger svakt, og vi med det.
Du stønner høylydt, men det er ikke av smerte, og da fingrene mine igjen begynner å massere der foran, er ikke tegnene du sender meg til å misforstå. En finger glir kjapt inn i den dypvåte fitta di, jeg kan kjenne min egen kuk igjennom den tynne veggen.
Fingertuppen glir frem og tilbake, masserer undersiden av pikken min igjennom den tynne hinnen, og du begynner å knipe.
Presser, og slapper av, før du igjen presser sammen.
Pusten min begynner å gå tungt, og små stønn presser seg frem over leppene mine.
Du liker det tydeligvis, og beveger deg sakte frem og tilbake, tydelig interessert i å kjenne satsen min inne i deg.
Krampene setter inn.. det svartner for meg, og jeg sender spruten dypt inn i deg…
Krumbøyd blir jeg stående og holde rundt deg, før jeg glir baklengs ned på dekket, der jeg blir liggende å stirre opp mot himmelen, og hive etter pusten.
Men ikke lenge.. selv en vinner har plikter å ta seg av.. men først en lang varm dusj…